Juridische disclaimer

AFDRUK

Internetbrowser:
deze website is een responsieve ontwerpontwikkeling. We hebben geoptimaliseerd voor Internet-Explorer vanaf versie 10.0, Firefox vanaf versie 32, Chrome vanaf versie 38, Opera vanaf versie 26.0, iOS vanaf versie 7 en een desktopschermresolutie van 1180 x 786 pixels.

Redacteur/redactie:
RhineGene

Adres: Kabelweg 57, kantoor 4A.14, 1014BA Amsterdam

E-mail:  info@rhinegene.com

Auteursrecht:
Copyright 2023 RhineGene

Alle rechten voorbehouden:
Alle teksten, afbeeldingen, grafieken enz. zijn onderworpen aan het auteursrecht en andere wetten ter bescherming van intellectueel eigendom. Ze mogen niet worden gekopieerd voor commerciële doeleinden of voor verdere verspreiding of worden aangepast en gebruikt op een andere website. Sommige webpagina’s van RhineGene bevatten afbeeldingen waarop auteursrecht rust bij degenen die ze hebben aangeleverd.

Gebruik:

Deze website is bedoeld voor personen ouder dan 18 jaar.
Deze website is eigendom van RhineGene. Gebruik deze website alstublieft niet totdat u het privacybeleid van de website heeft gelezen.

Handelsmerk:

Tenzij anders vermeld zijn alle rechten op de handelsmerken op deze website eigendom van RhineGene. Dit omvat vooral handelsmerken, logo’s en emblemen.

Betrouwbaarheid:

Deze website is met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Niettemin kan voor de foutloosheid en juistheid van de informatie geen aansprakelijkheid worden aanvaard. Aansprakelijkheid voor schade als direct of indirect gevolg van het gebruik van deze website kan niet worden aanvaard, zolang er geen sprake is van opzet of nalatigheid.

RhineGene claimt geen eigendomsrechten op links van derden en de inhoud van gelinkte websites. RhineGene aanvaardt daarom geen verantwoordelijkheid voor de inhoud van websites die aan deze website zijn gekoppeld.

Uw vertrouwen is erg belangrijk voor ons. Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor eventuele problemen en suggesties.
E-mail: info@rhinegene.com

Licentie:

RhineGene wil zich aan u presenteren via een innovatieve en informatieve website. Het intellectuele eigendom, evenals patenten, handelsmerken en auteursrechten, zijn beschermd. Deze website geeft geen licentie om het intellectuele eigendom van RhineGene of derden te gebruiken.

© 2023 RhineGene