Over

Over RhineGene

RhineGene B.V. is in 2022 opgericht om te fungeren als het middelpunt van de internationale activiteiten van de groep en ondersteunt sindsdien haar dochterondernemingen met haar financiële kracht in hun pogingen om door te dringen in hun respectievelijke lokale markten. Het heeft 3 dochterondernemingen opgericht; in Polen, Bulgarije en de Filippijnen, die zijn begonnen met het leveren en op de markt brengen van een hoogwaardig en breed portfolio van producten onder de merknaam Anatolia Geneworks op hun lokale markten. RhineGene Polen, RhineGene Bulgarije en RhineGene Filippijnen hebben hun goed ontwikkelde infrastructuur opgebouwd met opleidingslaboratoria, magazijnen en kantoren, en ook hun kerncompetente teams met een hoog niveau van technische expertise, en blijven hun hooggekwalificeerde personeelsbestand uitbreiden.

De bedrijven van RhineGene geloven in het belang van het creëren van langdurige relaties op basis van vertrouwen, en vormen zo een team van hooggekwalificeerde experts met een sterke technische achtergrond, om de eindgebruikers te ondersteunen met complete systeemoplossingen.

Het efficiënte netwerk en de synergie tussen de dochterondernemingen en het moederbedrijf zorgen voor een algemeen betrouwbaar en duurzaam ondersteuningsvoordeel.
RhineGene streeft ernaar nieuwe bedrijven op verschillende locaties op te richten om haar wereldwijde aanwezigheid te versterken.

Hoogwaardige gezondheidszorg

Uniek productportfolio, inclusief meer dan 350 Real-Time PCR-kits, omvat een breed scala aan toepassingen voor detectie, kwantificering en genotypering van pathogenen, identificatie en screening van genetische aandoeningen en voedselveiligheidsparameters.

RhineGene biedt kant-en-klare oplossingen met instrumenten, waaronder geautomatiseerde nucleïnezuurextractierobots en realtime PCR-detectiesystemen met absolute toewijding aan prestaties en kwaliteit.

ONS TEAM

Serkan Sırlı

Landmanager
RhineGene Germany

Rafał Czyżyk

Landmanager
RhineGene Poland

Miglena Antonova

Landmanager
RhineGene Bulgaria

Seden Tezel

Coördinator technische bedrijfsvoering
RhineGene

Jasmin Adler

Hoofd verkoop DACH
RhineGene Germany

Frederic Gastala

Technisch operationeel manager
RhineGene Philippines

Piotr Darski

Verkoopmanager
RhineGene Poland

Małgorzata Nadolska

Key Account Manager
RhineGene Poland

Mateusz Szczeciński

Logistiek Manager
RhineGene Poland

Simeon Donev

Technisch servicemonteur
RhineGene Bulgaria

Dimitar Ganchev

Applicatiespecialist
RhineGene Bulgaria